FAQ

De deal termijn verschilt per deal. In sommige gevallen geldt de deal een paar maanden en in andere gevallen maar enkele weken of zelfs dagen. Zie het als een pop-up shop, maar dan met wisselende producten. Alles hangt af van de voorraad, soms wordt de voorraad bijgevuld, maar meestal is op – echt op. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina om op de hoogte te blijven van alle re-stocks en de nieuwste deals.

Onze website hanteert standaard verzendkosten van €5.99 binnen Nederland en €9.99 naar België.

Het kan altijd voorkomen dat je achteraf toch niet tevreden bent met je aankoop, daarom heb je altijd recht op een bedenktermijn van 14 dagen en doen we daar niet moeilijk om. Indien je het ontvangen product wilt retourneren verzoeken we je contact met ons op te nemen via de contact pagina.

Momenteel verkopen we uitsluiten aan consumenten in Nederland en België.

Alle bestellingen die voor 16:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag met PostNL verzoden. Bestellingen binnen Nederlanden worden bijna altijd de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen naar België worden binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Wegens de pandemie kan de bezorging van je bestelling zijn vertraagd, volg de actuele status van je bestelling via de Track & Trace link in de verzendbevestigingsmail.

Op onze website kun je veilig betalen met iDEAL, PayPal, Bank Contant en SOFORT. Helaas is het niet mogelijk om achteraf te betalen wegens de extra commissie.

Deal uitverkocht?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van re-stocks en nieuwe deals!

Winkelwagen